Vi söker engelsk och tysktalande kundtjänstmedarbetare

PeMaKe AB är ett familjeföretag som driver ett antal webbutiker inriktade på internationell handel sedan 12 år tillbaka. Utöver delägarna arbetar 11 personer med bland annat packning, webben, kundservice samt administration.

Vi söker dig med mycket goda kunskaper i tyska och engelska och som behärskar det både i tal och i skrift. Du har stort kundfokus, är serviceinriktad, flexibel och har gärna erfarenhet inom kundsupport, helst inom e-handel.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundsupport via e-post och sociala medier på engelska, tyska samt till viss del på svenska.
  • Översättning av texter från t.ex. engelska till tyska för produkter, kampanjer mm.
  • Viss administration.
  • Stötta övrig del av verksamheten vid behov.

Grundläggande krav på kompetens och erfarenhet

Då tjänsten består av olika arbetsuppgifter krävs det att du är noggrann, effektiv och är duktig på att prioritera. Du är utåtriktad, har god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet från kundtjänst eller motsvarande är meriterande.

I rollen som kundtjänstmedarbetare ställs följande krav på dig och din förmåga:

  • Att du har utmärkta kunskaper i tyska och engelska, både tal och skrift. Ett plus är om du behärskar fler språk.
  • Du har god datavana och hanterar Officepaketet utan problem.
  • Du är noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
  • Som person är du självgående och har en utpräglad serviceförmåga. Du förstår värdet av nöjda kunder och är en duktig kommunikatör med egen drivkraft och god problemlösningsförmåga.

Vi kan erbjuda dig

Vi är ett hårt arbetande team som hjälps åt och alltid har kul på jobbet. Vi erbjuder dig en dynamisk miljö där du ges utrymme att arbeta under eget ansvar och därmed ha möjlighet att påverka din arbetssituation. För rätt person finns stora möjligheter att växa med och i organisationen.

Tjänsten har tillträde omgående och är en tillsvidareanställning på deltid med möjlighet till heltid. Provanställning tillämpas. Arbetsplatsen kommer att vara på vårt kontor i Lidköping.

Ansökan och upplysningar

Eventuella frågor besvaras av HR-ansvarig på jobb@pemake.se eller via telefon 070-223 62 44. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan inkluderat CV samt ev. referenser senast 2017-06-04 till jobb@pemake.se Märk ansökan Kundservice.Copyright © 2012 MaKe WeBo AB